Košík: 0,- Kč
Přihlášení
bez zapnutého javascriptu je nutné mít zobrazen tento obrázek
přidat recept

9.10.2014

Kapr zapečený s liškami a anglickou slaninou - americké brambory a tatarská omáčka

Autor: permon777

Kapr zapečený s liškami a anglickou slaninou - americké brambory a tatarská omáčka

Ingredience

1 kapr pokrájený na podkovy
2 velké cibule
300g anglické slaniny
Snítka rozmarýnu
1 malá feferonka
5 stroužků česneku
Miska lišek
Sůl
Kmín
Grilovací koření
Sádlo, nebo máslo
Brambory
Koření na americké brambory
Tatarská omáčka

Pracovní postup

Pokrájenou cibuli krátce v pekáčku osmažím na sádle, nebo másle, přidám feferonku a rozmarýn. Vložím osolené a okořeněné porce kapra a pokladu nakrájenou anglickou slaninou, poté porce ryby zasypu liškami a vložím do trouby a peču při 180°C, při pečení liškami občas zamíchám, aby se nepřipálily a po chvíli porce ryby otočím. Ke konci pečení přidám nadrcený česnek. Okořeněné, syrové, omyté a osušené brambory peču na sádle také v troubě. Brambory solím až hotové. A pak už jen porci ryby i s liškami a slaninkou dám na talíř, přidám brambory a tatarskou omáčku, no a pak už jen dobrou chuť. Je to poměrně rychle hotové jídlo.

Houby, které je vhodné v receptu použít

Diskuse

  • Přidat komentář k receptu

 

 

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace