Do kastrolu dáme sádlo, přidáme nadrobno pokrájenou slaninu a rozpálíme, pak vložíme osolené a okořeněné kotlety a orestujeme zprudka z obou stran. Orestované kotlety vyjmeme a vložíme cibuli, osmažíme do zlatova a přidáme houby, dusíme chvilku pod pokličkou a pak odklopíme a necháme odpařit veškerou vodu. Poté přidáme orestované kotlety a přilijeme polovinu vývaru a dusíme do měkka. Kotlety opět vyjmeme. V druhé polovině studeného vývaru rozkvedláme mouku a za stálého míchání nalijeme do kastrolu, ještě krátce provaříme a opět vložíme kotlety. V druhém hrnci si mezitím uvaříme rýži a můžeme podávat. Dobrou chuť.
Vrrr! Poslouchám jen registrované a přihlášené uživatele! Pokud mi chcete dávat povely a hlídat nový obsah, tak se přihlaste nebo registruje!