Nejprve si uvařím hovězí maso, nebo kosti s jednou malou feferonkou, vývar nechám vychladnout a maso a feferonku pak přidám do polévky. Na sádle usmažím cibuli do zlatova, přisypu mouku a udělám cibulovou jíšku. Do jíšky ke konci přidám papriku a trochu mletého kmínu a krátce ještě smažím, aby se paprika v tuku rozpustila, pak zaliji studeným vývarem, a za stálého míchání přivedu k varu. Do vroucího vývaru přidám omyté Lišky nálevkovité a povařím tak 20 minut. Ke konci vložím do polévky prolisovaný česnek, pepř, majoránku a kudrnatou petržel. Kdo chce může dochutit polévkovým kořením. Je to velká mňamka. Tak vám přeji dobrou chuť.
Vrrr! Poslouchám jen registrované a přihlášené uživatele! Pokud mi chcete dávat povely a hlídat nový obsah, tak se přihlaste nebo registruje!