Košík: 0,- Kč
Přihlášení
bez zapnutého javascriptu je nutné mít zobrazen tento obrázek
přidat recept

15.8.2013

Zapečené žampiony s anglickou slaninou

Zapečené žampiony s anglickou slaninou

Ingredience

Čerstvé žampiony podle počtu strávníků
20 dkg anglické slaniny
1 cibule
2 vejce
1 romadůr
máslo, sůl, pepř,
bylinky (já dala čerstvou majoránku, oregáno, tymián)

Pracovní postup

Žampiony sloupneme a vyndáme nožičky. Na másle orestujeme cibuli nakrájenou na drobno a přidáme nakrájené nožičky žampionů. Podlejeme mírně vodou a podusime do měkka. Osolíme opepříme a zalijeme vejci. Necháme srazit, přidáme bylinky a směs necháme vychladnout. Naplníme směsí havičky, na směs dáme kousek romadůru a celý žampion obtočím anglickou slaninou. Narovnáme do pekáčku mírně podlejeme a pečeme než slanina bude křupavá. Podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší.

Houby, které je vhodné v receptu použít

Diskuse

  • Přidat komentář k receptu

 

 

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace