Košík: 0,- Kč
Přihlášení
bez zapnutého javascriptu je nutné mít zobrazen tento obrázek
přidat recept

15.8.2013

Žampiony porto bello plněné cuketkou

Žampiony porto bello plněné cuketkou

Ingredience

4 ploché velké klobouky hnědých žampionů, 200 g cukety, oregano, sůl, pepř, citrónová šťáva, trochu strouhaného parmezánu, 100 g mozzarelly

Pracovní postup

Klobouky hub otřeme vlhkým ubrouskem nebo oloupeme a rozložíme "masem nahoru" (= jako mističku) na plech potřený olejem. Nohy z hub nakrájíme nadrobno. Oloupanou cuketu nastrouháme nahrubo a důkladně z ní vymačkáme přebytečnou vodu. Smícháme nohy z hub, cuketu, parmezán a ochutíme. Směs rozdělíme na houby, přikryjeme plátkem mozzarelly a pečeme asi 20 minut, až se sýr rozpustí a lehce zezlátne. Ihned podáváme na horké topince, která vsákne šťávu.

Houby, které je vhodné v receptu použít

Diskuse

  • Přidat komentář k receptu

 

 

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace