Košík: 0,- Kč
Přihlášení
bez zapnutého javascriptu je nutné mít zobrazen tento obrázek
přidat recept

15.8.2013

Žampionové řízky

Žampionové řízky

Ingredience

větší žampiony, mleté maso od Jendy 1 :-), směs sýrů co zbyly v lednici, trojobal

Pracovní postup

Dáme si vařit brambory. Ze špajzky si nanosíme zeleninu na skládaný salát (recept naň mám beztak odsud, takže hledejte :-) ) Že napřed vykroutíme z žampeců nožičky, je jasné, že. No a i dál žádná věda. Kloboučky trošinku posolíme, ať nejsou jalové, naplníme mletým masem ty, které jsou určeny pro masožravce a směsicí postrouhaných sýrů - které jsme pracně vylovili až zezadu z lednice, kde už nějakej ten pátek hezky vysychaly a tvrdly - naplníme ty klóbrce, co chystáme pro vegetariány (je dobré k těm nastrouhaným sýrům vplácnout i nějakej taveňák, líp to pak v tom žampecu drží). Nožičky samože nevyhazujeme, budou se hodit třeba do bramborové polívky :-). Naplněné žampiony klasicky obalíme a důkladně usmažíme.

Houby, které je vhodné v receptu použít

Diskuse

  • Přidat komentář k receptu

 

 

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace