Klobouky žampionů oloupeme a krátce opečeme z obou stran. Osolíme. Na pánvi s olejem zesklovatíme na jemno nakrájenou cibuli, přidáme na drobno pokrájené maso ze stehen, orestujeme, zaprášíme uzenou paprikou, osolíme, promícháme a odstavíme. Vmícháme bylinky a nastrouhaný sýr. Směsí naplníme klobouky žampionů. Do stejné pánve, kde jsme dělali směs na plnění, vlijeme lečo, přidáme harissu, dochutíme a necháme lehce zredukovat. Pokud nám zbyla náplň, přidáme ji k omáčce. Poté omáčku vlijeme do zapékací misky, poskládáme do ní žampiony a dáme do rozpálené trouby na 200C na cca 15 minut. V pánvi si zeklovatíme cibuli na másle nebo oleji, přidáme krátce orestovat posekaný česnek a přisypeme kuskus. Krátce opražíme. Zalijeme vývarem, osolíme, přiklopíme a odstavíme. Několikrát ho po chvilkách promícháme, aby byl sypký a nakonec vmícháme bylinky.
Vrrr! Poslouchám jen registrované a přihlášené uživatele! Pokud mi chcete dávat povely a hlídat nový obsah, tak se přihlaste nebo registruje!