Košík: 0,- Kč
Přihlášení
bez zapnutého javascriptu je nutné mít zobrazen tento obrázek
přidat recept

15.8.2013

Pikantní žampionový gulášek

Pikantní žampionový gulášek

Ingredience

čerstvé žampiony (300g)
2 cibule
3 stroužky česneku
1 pálivá paprika
4 lžička kmínu (nešetřete!)
pepř (taktéž, co s kmínem!.-)
sladká paprika (pro pěknou barvičku.-)
mořská sůl
masox (já dala bujon z Justu)
Cremfine rostlinná smetana (100 ml) + 2lžičky celozrnné mouky (zahuštění)

Pracovní postup

Cibule nakrájíme a dáme spolu s pálivou paprikou restovat na tuku(1/2 oliv.olej + 1/2 máslo). Když cibulka mírně zezlátně přidáme na plátky nakrájený česnek a po chvilce žampiony nasekané na větší kusy. Orestujeme a přidáme uvedené koření. Podlejeme asi 100ml vody a přidáme masox/bujon. Zakryjeme poklicí a necháváme dusit tak dlouho, až houby pustí šťávičku. Zahustíme Cremfine smetanou s moukou.

Houby, které je vhodné v receptu použít

Diskuse

  • Přidat komentář k receptu

 

 

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace