Košík: 0,- Kč
Přihlášení
bez zapnutého javascriptu je nutné mít zobrazen tento obrázek
přidat recept

25.6.2014

Křupavé houby se studenou koprovou omáčkou

Autor: Růžovka

Křupavé houby se studenou koprovou omáčkou

Ingredience

250g míchaných hub, např. žampiony
strouhanka
30g čedaru
1 lžička mleté papriky
2 vejce
na omáčku:
4 zralá rajčata
125g krémového sýru
100g bílého jogurtu
čerstvý kopr - svazek
1 stroužek česneku
sůl
pepř

Pracovní postup

Houby očistíme a zbavíme nožek. Troubu si předehřejeme na 190 stupnů. Strouhanku smícháme s nastrouhaným čedarem a paprikou. Vejce vyšleháme a obalíme v nich houby, poté ve strouhance a položíme na plech s pečícím papírem. Pečeme asi 15 minut. Rajčata spaříme a oloupeme, dužninu nasekáme na malé kousky. Smetanový sýr promícháme s jogurtem a koprem, přidáme prolisovaný česnek, ochutíme solí a pepřem a vmícháme rajčata. Podáváme s houbami.

Houby, které je vhodné v receptu použít

Diskuse

  • Přidat komentář k receptu
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace