Košík: 0,- Kč
Přihlášení
bez zapnutého javascriptu je nutné mít zobrazen tento obrázek
přidat recept

15.8.2013

Italské žampiony plněné bylinkami a gorgonzolou

Italské žampiony plněné bylinkami a gorgonzolou

Ingredience

velké žampiony (počet dle strávníků), olivový olej extra virgin, tymián, oregáno, bazalka, sýr gorgonzola (event. česká niva)

Pracovní postup

Žampiony očistíme a vyndáme nohy. Okořeníme bylinkami (čerstvé by byly lepší, ale já měla jen sušené), zakápneme olejem a naplníme sýrem. Nandáme do zapékací misky vytřené oliv. olejem. Pečeme v předehřáté troubě na 200°C cca 20 min. dle velikosti žampionů. Podáváme s bramborovou kaší, vařenými bramborami nebo jen s pečivem. Dobrou chuť.

Houby, které je vhodné v receptu použít

Diskuse

  • Přidat komentář k receptu

 

 

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace