Košík: 0,- Kč
Přihlášení
bez zapnutého javascriptu je nutné mít zobrazen tento obrázek
přidat recept

24.9.2013

Bordeaux hříbky

Autor: Katys

Bordeaux hříbky

Ingredience

8 hříbků (hřib pravý), 2 stroužky česneku, husí sádlo, tymián, bobkový list, 50 g šunky, olivový olej, 3 malé cibulky, petrželová nať, sůl

Pracovní postup

Posekané nožky hříbků dáme s česnekem a zelenou petrželí do kastrolu na rozehřáté husí sádlo a opečeme je. Přidáme tymián, bobkový list a na kostičky pokrájenou šunku. Vše promícháme. Poté na olivovém oleji opečeme dozlatova kloboučky hříbků, vyjmeme je a na zbylém oleji osmahneme nadrobno nakrájené cibulky. Zalijeme je směsí, promícháme, navrch položíme kloboučky hříbků a ještě asi 15 minut dusíme na mírném ohni. Ozdobíme petrželkou a podáváme s bílým pečivem. Je to delikatesa.

Houby, které je vhodné v receptu použít

Diskuse

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace