Posekané nožky hříbků dáme s česnekem a zelenou petrželí do kastrolu na rozehřáté husí sádlo a opečeme je. Přidáme tymián, bobkový list a na kostičky pokrájenou šunku. Vše promícháme. Poté na olivovém oleji opečeme dozlatova kloboučky hříbků, vyjmeme je a na zbylém oleji osmahneme nadrobno nakrájené cibulky. Zalijeme je směsí, promícháme, navrch položíme kloboučky hříbků a ještě asi 15 minut dusíme na mírném ohni. Ozdobíme petrželkou a podáváme s bílým pečivem. Je to delikatesa.
Vrrr! Poslouchám jen registrované a přihlášené uživatele! Pokud mi chcete dávat povely a hlídat nový obsah, tak se přihlaste nebo registruje!
ideální z praváčků :-)
To vypadá luxusně! To vyzkouším,ale bílé hřiby tady u nás už pomalu končí. Ze suchohřibů by to snad asi taky šlo ukuchtit, ne?
já bych se toho nebála :-)
vyzkoušela jsem, luxuuuuus!!! :-)