Houby podusíme a nadrobno posekáme, stejně jako spařený špenát. (Pokud použijeme špenát mražený, necháme ho předem rozmrazit). Obojí dáme do mísy, přidáme čerstvý i strouhaný sýr, vejce, utřený česnek podle chuti, sůl a pepř. Nyní vše promícháme a podle potřeby zahustíme instantní kaší nebo strouhankou. Z hmoty tvarujeme karbanátky, které obalíme ve strouhance a smažíme na rozpáleném oleji. Usmažené "houboše" (podle vzoru "karboše" :-) )vyndáme na ubrousek, necháme odsát přebytečný tuk a horké podáváme s uvařeným bramborem nebo bramborovou kaší a salátem.
Máte tip jaké druhy hub je nejlepší v receptu použít? Dejte nám o tom vědět!
Vrrr! Poslouchám jen registrované a přihlášené uživatele! Pokud mi chcete dávat povely a hlídat nový obsah, tak se přihlaste nebo registruje!