Košík: 0,- Kč
Přihlášení
bez zapnutého javascriptu je nutné mít zobrazen tento obrázek
přidat recept

15.8.2013

Žampiony s tvarohovou náplní

Žampiony s tvarohovou náplní

Ingredience

4 velké žampiony nejlépe portobello, 1 měkký tvaroh nebo ricotta, 1 vejce, 2 šalotky ( jarní cibulka), 1/2 cukety, sušená rajčata naložená v oleji, černé olivy, čerstvá bazalka, sůl

Pracovní postup

Žampionům vyjmeme nožičky, pokud jsou příliš mělké, trochu vydlabeme dužinu. Vnitřky osolíme a vytřeme olejem ze sušených rajčat. V misce smícháme tvaroh s vejcem a s na kostičky nakrájenou dužinou, cuketou, rajčaty, šalotkou, olivami a posekanou bazalkou. Promícháme a směs důkladně osolíme. Žampiony naplníme směsí, dobře upěchujeme, zabalíme do alobalu a dáme péct do vyhřáté trouby na 220C. Podle velikosti pečeme cca 15 minut, poté alobal otevřeme a dopečeme odkryté.

Houby, které je vhodné v receptu použít

Diskuse

  • Přidat komentář k receptu
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace