Košík: 0,- Kč
Přihlášení
bez zapnutého javascriptu je nutné mít zobrazen tento obrázek
přidat recept

15.8.2013

Žampiony plněné hermelínem

Žampiony plněné hermelínem

Ingredience

6 krásně uzavřených žampionů, 1 hermelín, 10dkg nakrájené šunky, vejce, hladká mouka, strouhanka, tuk na smažení

Pracovní postup

Žampiony oloupeme a odstraníme nožičku. Hermelín si nakrájíme na kostičky, tak aby se nám krásně vlezly do kloboučku žampionu. 1 kloubouček = 1 kostka hermelínu. Na to položíme šunku a její okraje zastrčíme do kloboučku. Tím bychom měli klobouček uzavřít a vše by mělo držet pohromadě, proto je důležité, aby žampiony byly mladé a uzavřené. Nakonec obalíme v trojobale a usmažíme. Podáváme s brambory a zeleninovým salátem.

Houby, které je vhodné v receptu použít

Diskuse

  • Přidat komentář k receptu
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace