Do kastrolu dám rozpálit sádlo a usmažím na něm cibuli do zlatova, pak přidám maso nakrájené na kostky asi tak 2x2 cm, osolím, opepřím a posypu kmínem, krátce orestuji ze všech stran, podliji a dusím do měkka. Těsně předtím než je maso měkké, nechám vysmahnout a přidám pokrájené houby, opět trochu osolím, opepřím a okmínuji, krátce orestuji a podliji vývarem. Dusím ještě tak 15 minut, podle toho jaké použiji houby. Rozkvedlám mouku ve 33% smetaně naředěné vývarem (studeným) a za stálého míchání vliji do kastrolu, je třeba to hlídat, aby se to nepřichytlo, bylo by to hořké. Provařím asi 15 - 20 minut a je hotovo. Mezitím si uvařím brambory ve slupce, nejlépe nové. Na talíř naskládám brambory, ozdobím petrželí a přiliji omáčku a pak už jen dobrou chuť. Je to Božské papání.
Vrrr! Poslouchám jen registrované a přihlášené uživatele! Pokud mi chcete dávat povely a hlídat nový obsah, tak se přihlaste nebo registruje!