Na oleji nebo sádle osmahneme cibule nakrájené nadrobno téměř do tmavěhněda. Přisypeme mletou červenou papriku, krátce osmahneme a zalijeme vývarem nebo vodou. Vložíme václavky/ pouze hlavičky, které necháme vcelku, jenom velké překrojíme napůl. Hodně zmenší svůj objem . Přidáme špetku kmínu,sůl. bujón, a sušené pokrájené feferonky. Povaříme cca 20 min. Poté zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě a ještě krátce povaříme, až bude šťáva pěkně lesklá. Podáváme s nakrájenou cibulí na měsíčky a knedlíkem.
Máte tip jaké druhy hub je nejlepší v receptu použít? Dejte nám o tom vědět!
Vrrr! Poslouchám jen registrované a přihlášené uživatele! Pokud mi chcete dávat povely a hlídat nový obsah, tak se přihlaste nebo registruje!