Košík: 0,- Kč
Přihlášení
bez zapnutého javascriptu je nutné mít zobrazen tento obrázek
přidat recept

15.8.2013

Václavkový guláš

Václavkový guláš

Ingredience

1 kg čerstvých václavek, 2 cibule, olej nebo sádlo, červená mletá paprika, hladká mouka, kmín, sušené feferonky, sůl, zlatý hovězí bujón od Maggi,

Pracovní postup

Na oleji nebo sádle osmahneme cibule nakrájené nadrobno téměř do tmavěhněda. Přisypeme mletou červenou papriku, krátce osmahneme a zalijeme vývarem nebo vodou. Vložíme václavky/ pouze hlavičky, které necháme vcelku, jenom velké překrojíme napůl. Hodně zmenší svůj objem . Přidáme špetku kmínu,sůl. bujón, a sušené pokrájené feferonky. Povaříme cca 20 min. Poté zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě a ještě krátce povaříme, až bude šťáva pěkně lesklá. Podáváme s nakrájenou cibulí na měsíčky a knedlíkem.

Houby, které je vhodné v receptu použít

Máte tip jaké druhy hub je nejlepší v receptu použít? Dejte nám o tom vědět!

Diskuse

  • Přidat komentář k receptu

 

 

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace