Žampióny očistíme, pokrájíme na poloviny a vsypeme do vyššího pekáčku. Přidáme česnek, nakrájený na tenké plátky a vložíme do trouby, vyhřáté na 200°C. Necháme prohřát 10 minut a mezitím připravíme směs z najemno strouhaného sýra, šlehačky, rozšlehaných vajec, sušené bazalky a česneku, pepře a dostatečného množství soli (žampióny jsme nesolili, takže si můžeme dovolit větší množství). Horké žampióny důkladně promícháme se sýrovou směsí, vrátíme do trouby, teplotu přidáme na 250°C a zapékáme ještě 20 minut. Podáváme s rozpečenou bagetou, potřenou čerstvým máslem a zeleninovým salátem.
Vrrr! Poslouchám jen registrované a přihlášené uživatele! Pokud mi chcete dávat povely a hlídat nový obsah, tak se přihlaste nebo registruje!