Košík: 0,- Kč
Přihlášení
bez zapnutého javascriptu je nutné mít zobrazen tento obrázek
přidat recept

15.8.2013

Špenátové gnocchi s hlívou a masem

Špenátové gnocchi s hlívou a masem

Ingredience

1 balení gnocchi - špenátové
300 g hlívy ústřičné
500 g masa / může být jakékoliv/ já měla vepřovou plec
1 malá konzerva sterilované kukuřice
1 cibule
houbové koření
kousek pórku
cherry rajčátka
olej
pepř
sůl

Pracovní postup

Na trošce oleje zpěníme cibuli, přidáme nakrájené maso, zprudka orestujeme, přidáme sůl, pepř, houbové koření a pod pokličkou dusíme za občasného podlévání vodou. K téměř měkkému masu přidáme nakrájenou hlívu a pórek a ještě podusíme. Když je vše měkké, přidáme kukuřici a nakrájená rajčátka a už jen prohřejeme. Gnocchi uvaříme podle návodu a scezené, okapané, přidáme do směsi hlívy a masa. Zamícháme, případně dochutíme a můžeme podávat.

Houby, které je vhodné v receptu použít

Diskuse

  • Přidat komentář k receptu

 

 

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace