Košík: 0,- Kč
Přihlášení
bez zapnutého javascriptu je nutné mít zobrazen tento obrázek
přidat recept

15.8.2013

Smetanová kari rýže s liškami a bazalkou

Smetanová kari rýže s liškami a bazalkou

Ingredience

300 g rýže, 2 hrsti lišek, 150 ml smetany, 2 lžičky kari, 3 mladé cibulky, 2 lžíce másla, lístky čerstvé bazalky, sůl, bílý pepř

Pracovní postup

Na polovině másla zvolna podusíme bílé části cibulek a očistěné lišky, osolíme, opepříme. Rýži uvaříme podle návodu. Když jsou lišky hotové, přidáme kari, necháme ho rozpustit, zalijeme smetanu, vmícháme uvařenou rýži, jemně pokrájenou cibulkovou nať, druhou polovinu másla a natrhané lístky bazalky.

Houby, které je vhodné v receptu použít

Máte tip jaké druhy hub je nejlepší v receptu použít? Dejte nám o tom vědět!

Diskuse

  • Přidat komentář k receptu
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace