Připravíme si žampiony k plnění, vyřezáme nožičky, vydlabeme a vznikne nám mistička, žampiony opláchneme a necháme vysušit. Zatím si uděláme plnící masu-nožičky žampionů nakrájíme nadrobno, lahůdkovou cibulku a Surimi tyčinky také. Na máslo dáme cibulku, přidáme nožičky žampionů, Surimi tyčinky a chvilku osmažíme a sundáme z plotýnky. Do misky si nastrouháme eidam, přidáme masu, co jsme osmažili, osolíme a pokapeme smetanou, promícháme a lžičkou plníme kloboučky žampionů, navrch dáme zátku z Hermelínu, který si nakrájíme na 10 čtverečků, aby zakryly plnící masu. Pak žampiony obalíme, nejprve ve vyšlehaném vajíčku, pak ve strouhance a ještě jednou zopakujeme, aby nám nic při smažení nevyteklo. Takto připravené žampiony osmažíme v menším množství oleje, necháme okapat na savém papíru a můžeme servírovat.
Vrrr! Poslouchám jen registrované a přihlášené uživatele! Pokud mi chcete dávat povely a hlídat nový obsah, tak se přihlaste nebo registruje!