Košík: 0,- Kč
Přihlášení
bez zapnutého javascriptu je nutné mít zobrazen tento obrázek
přidat recept

28.9.2015

Sírovec jako pečenáče

Autor: Georgeso

Sírovec jako pečenáče

Ingredience

Ingredience Sírovec žlutooranžový, ingredience na trojobal, nálev na pečenáče

Pracovní postup

Postup přípravy receptu. Sírovec žlutooranžový se povaří do měkka, po vychladnutí se obalí v trojobalu a usmaží jako řízek. (Dá se jíst i takto). Pak se zalije nálevem na pečenáč a nechá aspoň tři dny ležet. Je to vynikající a nikdo nepozná co to jí za dobrotu. Recepty na nálevy na pečenáč najdete na internetu

Houby, které je vhodné v receptu použít

Diskuse

  • Georgeso 28.9.2015 10:32
    Sírovec jako pečenáče - komentář

    Zapomněl jsem dát foto

    odpovědět
  • Přidat komentář k receptu
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace