Košík: 0,- Kč
Přihlášení
bez zapnutého javascriptu je nutné mít zobrazen tento obrázek
přidat recept

15.8.2013

Rizoto s hlívou ustřičnou

Rizoto s hlívou ustřičnou

Ingredience

350g rýže, 350g hlívy ústřičné, 120g másla, 120g strouhaného parmazánu, 600ml vývaru drůbežího, 3 cibule, polévková lžíce omagereny, sůl, pepř.

Pracovní postup

Oloupeme cibule, nakrájíme nadrobno. Nakrájenou cibuli dáme s 60 g másla na rozpálenou pánev a osmahneme. Do hrnce dáme drůbeží vývar a nasypem rýži, zaprášíme jednou lžící omagereny a na mírném ohni dusíme pod pokličkou. Během toho očistíme hlívu ústřčnou a nakrájíme na kousky a osmahneme na rozpálené pánvi se zbytkem másla. Osolíme, opepříme, podlijeme trochou vody a dusíme. Pak uvařenou rýži smícháme s dušenou hlívou ústřičnou. Nakonec posypeme nastrouhaným parmazánem. Dobrou chuť.

Houby, které je vhodné v receptu použít

Diskuse

  • Přidat komentář k receptu

 

 

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace