Košík: 0,- Kč
Přihlášení
bez zapnutého javascriptu je nutné mít zobrazen tento obrázek
přidat recept

15.8.2013

Podzimní václavkový hrnec

Podzimní václavkový hrnec

Ingredience

500 g podpňoviek ( václaviek ), 5 zemiakov, 100 g údenej slaniny, 1 veľká cibuľa, 500 g miešanej zeleniny ( akákoľvek podľa chuti ), 2 lyžice paradajkového pretlaku, soľ, mleté čierne korenie, pažitka

Pracovní postup

Slaninu narežeme na kocky a rozpražíme. Pridáme na hrubšie mesiačiky narezanú cibuľu a krátko orestujeme. Vložíme na kocky narezané zemiaky a narezané podkovky, osolíme, okoreníme a púodlejeme trochou vody. Prikryté dusíme skoro do mäkka. Potom vložíme narezanú zeleninu, ochutíme pretlakom a dusíme ešte 10 minút. Dosolíme a dokoreníme podľa chuti. Hotové jedlo na tanieri posypeme sekanou pažitkou.

Houby, které je vhodné v receptu použít

Máte tip jaké druhy hub je nejlepší v receptu použít? Dejte nám o tom vědět!

Diskuse

  • Přidat komentář k receptu
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace