Košík: 0,- Kč
Přihlášení
bez zapnutého javascriptu je nutné mít zobrazen tento obrázek
přidat recept

15.8.2013

Plněné žampiony"řapíkáčky"

Plněné žampiony"řapíkáčky"

Ingredience

10 středně velkých žampionů, 120 g 30% sýra Eidam, 1 řapík z řapíkatého celeru, centimetrový plátek másla

Pracovní postup

Žampiony sloupneme a ostřejší lžičkou vydlabeme dužinu(dužinu a nožky můžeme použít pod maso, nebo do polévky). Sýr nastouháme na jemném slzičkovém struhadle a důkladně promícháme s řapíkem celeru, nakrájeným na velmi jemno. Připravenou směsí naplníme žampionové kloboučky, které poklademe vedle sebe do máslem vymazané zapékací mísy. V předehřáté troubě pečeme na ¾ výkon(mám plynovou) přikryté 20minut. Podáváme s přílohou, kterou máme rádi. Na talíři vše zlehka pokropíme vypečenou máslovou šťávou.

Houby, které je vhodné v receptu použít

Diskuse

  • Přidat komentář k receptu

 

 

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace