Košík: 0,- Kč
Přihlášení
bez zapnutého javascriptu je nutné mít zobrazen tento obrázek
přidat recept

15.8.2013

Pečené holubinky

Pečené holubinky

Ingredience

holubinky, sůl

Pracovní postup

U větších plodnic holubinek okraje klouboučku sloupneme, třeň odkrojíme. Kloboučky opláchneme, necháme okapat a klademe na plech lupeny nahoru. Posolíme a vložíme do spodnější části trouby a pečeme cca 20 minut při 200 stupních. Holubinky pustí hodně šťávy, tu nevyléváme, snažíme se servírovat i se skvělou šťávičkou, která zůstala v kloboučcích.

Houby, které je vhodné v receptu použít

Diskuse

  • Přidat komentář k receptu
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace