Košík: 0,- Kč
Přihlášení
bez zapnutého javascriptu je nutné mít zobrazen tento obrázek
přidat recept

13.6.2014

Lišky na paprice

Autor: hribekk

Lišky na paprice

Ingredience

1 miska lišek (asi 500 g) 1 cibule asi 1/4 l kysané smetany cca 1 šálek hovězího vývaru 2 lžíce hladké mouky kmín lžíce mleté papriky sůl trochu octa zhruba 2 lžíce másla

Pracovní postup

Nakrájíme lišky a nejprve je podusíme v malém množství vody. V kastrolu zpěníme na tuku nakrájenou cibuli, přidáme papriku, lišky, sůl, kmín a chvíli restujeme. Pak do kastrolu nalijeme hovězí vývar (třeba z masoxu), kastrol přikryjeme pokličkou a dusíme tak dlouho, až jsou lišky měkké. Ke konci dušení rozmícháme v hrnečku mouku se smetanou a lišky zalijeme. Rychle mícháme, aby se neudělaly žmolky a necháme 15 minut povařit. Nakonec dochutíme omáčku octem a solí. K liškám na paprice se u nás podávají vařené brambory Dobrou chuť...

Houby, které je vhodné v receptu použít

Diskuse

  • Katys 16.6.2014 12:11

    to musím vyzkoušet :-)

    odpovědět
  • Přidat komentář k receptu

 

 

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace