Košík: 0,- Kč
Přihlášení
bez zapnutého javascriptu je nutné mít zobrazen tento obrázek
přidat recept

15.8.2013

Lahodné zapečené liškové sendviče

Lahodné zapečené  liškové sendviče

Ingredience

1 domácí chlebíčková veka, 1 menší cibule, miska lišek, 2-3 plátky uzené rolky(nebo jiného uzeného masa, může být jen anglická slanina), tvrdý sýr asi 100 g(může být i niva), máslo na namazání vek, drcený kmín, pažitka, sůl.

Pracovní postup

Cibuli si nakrájíme na droboučko, stejně tak uzené maso. Na másle osmažíme cibulku, přidáme malé kousky lišek, drcený kmín, osolíme, až budou lišky podušené a voda z nich vydušená, dáme k nim na chvíli ohřát uzené maso, stáhneme z plotýnky a necháme vychladnout. Rozkrájíme si veku, každou namažeme tence máslem a lžičkou dáváme na sendviče dušenou směs. Sýr si nastrouháme a sendviče jím posypeme, přendáme na plech s pečícím papírem a dáme zapéct do horké trouby na 10-15 minut.

Houby, které je vhodné v receptu použít

Máte tip jaké druhy hub je nejlepší v receptu použít? Dejte nám o tom vědět!

Diskuse

  • Přidat komentář k receptu
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace