Košík: 0,- Kč
Přihlášení
bez zapnutého javascriptu je nutné mít zobrazen tento obrázek
přidat recept

15.8.2013

Krokety z hub a ovesných vloček

Krokety z hub a ovesných vloček

Ingredience

2 šálky ovesných vloček, 1 lžíce másla, 1 malá cibule, 3 šálky drobn nakrájených čerstvých hub, 2 vejce, 1 lžíce usekané petrželové natě, sůl, strouhaná houska dle potřeby, olej na smažení.

Pracovní postup

Vločky povaříme v osolené vodě asi 8 minut dohusta. Na másle zpěníme jemně pokrájenou cibuli, přidáme petrželovou nať, houby, osolíme a dusíme doměkka. Pak houby přidáme k vločkám, přimícháme žloutky a podle potřeby zahustíme strouhankou. Na prkénku posypaném strohanou houskou tvoříme krokety, obalíme je v rozšlehaných bílích. Podáváme se saláty. Je to z kuchařky z roku 1967 a moc dobré :-)A manžel tvrdí, že vločky nemusí, a v tom je ani nepoznal :-)

Houby, které je vhodné v receptu použít

Máte tip jaké druhy hub je nejlepší v receptu použít? Dejte nám o tom vědět!

Diskuse

  • Přidat komentář k receptu

 

 

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace