Krémové žampiony nakrájíme na čtvrtky a ty malé necháme vcelku. Na pánvičce rozpustíme trochu másla a žampiony lehce orestujeme. Do zapékací misky naskládáme na větší kousky nakrájenou uzenou slaninu a polovinu na kostky nakrájeného ementálu a polovinu nakrájeného hermelínu. Na tuto směs navrstvíme orestované žampiony a poklademe druhou polovinou pokrájeného hermelínu a ementálu. Lučinu prsty natrháme a poklademe po celém povrchu směsi. Kompletní náplň zapékací misky zalijeme obsahem kelímku smetany na vaření a dáme péct do rozpálené trouby. Zapékáme cca 30 minut, dokud povrch nezačne zlátnout. Podáváme teplé s křupavou bagetou.
Vrrr! Poslouchám jen registrované a přihlášené uživatele! Pokud mi chcete dávat povely a hlídat nový obsah, tak se přihlaste nebo registruje!