Košík: 0,- Kč
Přihlášení
bez zapnutého javascriptu je nutné mít zobrazen tento obrázek
přidat recept

15.8.2013

Jáhlovec

Jáhlovec

Ingredience

500 g jáhel, sůl, 2 l. mléka, 300 g sušených hub, trochu moučkového cukru a skořice, máslo, 5 vajec

Pracovní postup

Houby namočíme a uvaříme. Jáhly spaříme vroucí vodou, v méku je uvaříme do měkka - do mléka dáme kousínek másla. Trochu osladíme. Smícháme houby, jáhly, podle chuti osladíme a přidáme skořici. V trošce mléka rozšleháme vejce a polejeme směs, ve vyhřáté troubě upečeme do růžova, po vyndání z trouby pocukrujeme.

Houby, které je vhodné v receptu použít

Máte tip jaké druhy hub je nejlepší v receptu použít? Dejte nám o tom vědět!

Diskuse

  • Přidat komentář k receptu

 

 

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace