Košík: 0,- Kč
Přihlášení
bez zapnutého javascriptu je nutné mít zobrazen tento obrázek
přidat recept

15.8.2013

Hubník z Jizerek a Krkonoš

Hubník z Jizerek a Krkonoš

Ingredience

cca 60 g sušených hub,4 tvrdé rohlíky, hrst krupice, trochu mléka (na namočení rohlíků), 4 stroužky rozdrceného česneku, pepř,drcený kmín, sůl, 1 cibule nakrájená nadrobno, 4 vejce, sádlo

Pracovní postup

Houby namočíme do vody (přes noc, nebo aspoň 2 hodiny před vařením) a v téže vodě je uvaříme do měkka.Uvařené houby umeleme na masovém strojku (viz pozn.). Rohlíky namočíme do trochy mléka. Do mísy vlijeme houby i s vodou, rohlíky s mlékem. Ochutíme česnekem, nakrájenou cibulí, opepříme, osolíme a přidáme trošku kmínu. Vmícháme krupici a rozšlehaná vejce, rozmícháme - musí vzniknout těsto ani husté ani vyloženě tekuté - ale spíš tekutější konzistence. Vlijeme na rozpálené sádlo a dáme do vyhřáté trouby na 180 st.Povrch rovněž polijeme trochou sádla. upečeme do růžova a křupava - cca 35 min.

Houby, které je vhodné v receptu použít

Máte tip jaké druhy hub je nejlepší v receptu použít? Dejte nám o tom vědět!

Diskuse

  • Přidat komentář k receptu
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace