Čerstvé hřiby podusíme na trošce oleji a malinko vody, až se nám voda úplně vypaří, zakvedláme vejce a dosolíme a opepříme dle chuti. Těsto jsem připravila v pekárně (ale jde samozřejmě i klasicky), je krásně křehké! Rozdělíme těsto na dvě poloviny, vaválíme a doprostřed dáme vychladnou smaženici, posypeme nakrájenou lahůdkovou cibulkou, zavineme, dáme na plech s pečícím papírem, potřeme vejcem, posypeme kmínem a nasekanou petrželovou natí. Pečeme cca 25 minut při 180 stupních do zlatova. Výborné teplé i studené.
Máte tip jaké druhy hub je nejlepší v receptu použít? Dejte nám o tom vědět!
Vrrr! Poslouchám jen registrované a přihlášené uživatele! Pokud mi chcete dávat povely a hlídat nový obsah, tak se přihlaste nebo registruje!