Košík: 0,- Kč
Přihlášení
bez zapnutého javascriptu je nutné mít zobrazen tento obrázek
přidat recept

15.8.2013

Hubáci

Hubáci

Ingredience

čerstvé houby asi 400 g, 4 vejce, sůl, pepř

těsto : 250 ml vlažného mléka, 120 ml olivového oleje, 1 lžička soli, 1 lžička cukru, 300 g hladké mouky, 200 g špaldové mouky, půl kostky droždí.

na posypání : zelené cibulka, kmín, nasekaná perželová nať a vejce na potření

Pracovní postup

Čerstvé hřiby podusíme na trošce oleji a malinko vody, až se nám voda úplně vypaří, zakvedláme vejce a dosolíme a opepříme dle chuti. Těsto jsem připravila v pekárně (ale jde samozřejmě i klasicky), je krásně křehké! Rozdělíme těsto na dvě poloviny, vaválíme a doprostřed dáme vychladnou smaženici, posypeme nakrájenou lahůdkovou cibulkou, zavineme, dáme na plech s pečícím papírem, potřeme vejcem, posypeme kmínem a nasekanou petrželovou natí. Pečeme cca 25 minut při 180 stupních do zlatova. Výborné teplé i studené.

Houby, které je vhodné v receptu použít

Máte tip jaké druhy hub je nejlepší v receptu použít? Dejte nám o tom vědět!

Diskuse

  • Přidat komentář k receptu
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace