Košík: 0,- Kč
Přihlášení
bez zapnutého javascriptu je nutné mít zobrazen tento obrázek
přidat recept

15.8.2013

Hříbky s rajčaty a tymiánem

Hříbky s rajčaty a tymiánem

Ingredience

1 kg očištěných malých hříbků, 1/2 kg račátek cherry, 1 svazek tymiánu, 1 lžička mletého chilli, velká cibule, 3 lžíce olivováho oleje.
Nálev: 1 litr vody, 3 dcl octa, 60 g cukru, 1 lžička soli, pár kuliček celého pepře a nového koření.

Pracovní postup

Hříbky povaříme 3 minuty ve vodě, scedíme a necháme okapat. Smícháme s na proužky nakrájenou cibulí a rajčátky, které přepůlíme, přidáme chilli, olivový olej a vše promícháme. Směsí plníme sklenice do půlky, dáme větvičku tymiánu a sklenice doplníme směsí asi 2cm pod okraj. Suroviny na nálev svaříme a teplým zalijeme houby ve sklenicích, aby byly ponořené. Dobře zavíčkujeme a sterilizujeme asi 20 minut na 80°C.

Houby, které je vhodné v receptu použít

Diskuse

  • Přidat komentář k receptu

 

 

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace