Košík: 0,- Kč
Přihlášení
bez zapnutého javascriptu je nutné mít zobrazen tento obrázek
přidat recept

15.8.2013

Hříbkový hovězí skoro - guláš

Hříbkový hovězí skoro - guláš

Ingredience

35 dkg libového hovězího hrudího bez kosti
50 dkg očištěných hříbků
2 cibule
3 stroužky česneku
1 lžička másla
1 lžička sladké papriky
4 lžičky pálivé papriky
2 lžičky kmínu
1 lžička pepře
1 lžička soli
1 dcl horké vody
1/2 lžíce celozrnné mouky

Pracovní postup

Cibuli pokrájíme na drobno a krátce zpěníme na rozpuštěné lžičce másla na teflonové pánvi. Maso i houby nakrájíme na přibližně stejně velké kousky. K cibulce řidáme hříbky a maso a nepřestáváme míchat, v okamžiku, kdy se maso téměř začíná "zatahovat" zaprášíme směs kmínem, paprikou, pepřem a solí. Restujeme na středním plameni dokud se maso nezatáhne, přidáme na tenké plátky nakrájený česnek a podlijeme horkou vodou. Pánev přiklopíme pokličkou a na mírném plameni necháme dusit do změknutí masa. Na závěr zahustíme trochou mouky. Podáváme nejlépe s tmavým chlebem nebo dlouhozrnnou rýží s pažitkou.

Houby, které je vhodné v receptu použít

Diskuse

  • Přidat komentář k receptu

 

 

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace