Košík: 0,- Kč
Přihlášení
bez zapnutého javascriptu je nutné mít zobrazen tento obrázek
přidat recept

15.8.2013

Hříbkový guláš s fazolkami

Hříbkový guláš s fazolkami

Ingredience

500 g hřibů
200 g fazolek
50 g slaniny
3 jarní cibulky
1 lžička uzené papriky / nemusí být /
2 lžičky mleté sladké papriky
1 lžíce mouky
1 větvička rozmarýnu
vývar
olej
sůl
pepř

Pracovní postup

Hříbky důkladně očistíme a nakrájíme na větší kousky. Slaninu pokrájíme na malé kostky a necháme ji zesklovatět na pánvičce s lžící oleje. Přidáme houby, bílé části cibulek, osolíme, opepříme, posypeme paprikami, osmahneme a zalijeme vývarem. Necháme vařit na mírném ohni. Po cca 5 minutách přidáme fazolky, rozmarýn a mouku rozmíchanou v trošce vody. Vaříme cca 15-20 minut. Houby ani fazolky nesmí být rozvařené. Na talířích posypeme čerstvou, jemně pokrájenou cibulkovou natí.

Houby, které je vhodné v receptu použít

Diskuse

  • Přidat komentář k receptu
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace