Na pánvi si na malinkém množství oleje osmažíme na kostky nakrájený chleba do zlatova(jako krutony). Na druhé pánvi si na oleji osmažíme cibulku nakrájenou nadrobno, přidáme houby, kmín majoránku a smažíme, mícháme až se voda z hub vydusí, pak dáme ještě česnek na plátky, nakrájenou pažitku a osolíme dle chuti. Orestovaný chleba promícháme s houbami, směs dáme do pekáčku a zalijeme rozšlehanými vejci. Dáme do předehřáté trouby na 200°C a pečeme, dokud se nám vejce nezapečou a vršek nedostane zlatavou barvu.
Máte tip jaké druhy hub je nejlepší v receptu použít? Dejte nám o tom vědět!
Vrrr! Poslouchám jen registrované a přihlášené uživatele! Pokud mi chcete dávat povely a hlídat nový obsah, tak se přihlaste nebo registruje!