Košík: 0,- Kč
Přihlášení
bez zapnutého javascriptu je nutné mít zobrazen tento obrázek
přidat recept

15.8.2013

Houbový "tatarák" - pomazánka na toasty

Houbový "tatarák" - pomazánka na toasty

Ingredience

1,5 kg povařených hub, 500 g rajského protlaku, 1 cibule, 2 stroužky česneku, 3PL olivového oleje, 3PL sojové omáčky, 1PL worchestr. omáčky, 3PL třtinového cukru, 1 lžička drceného kmínu, 2 lžičky sladké papriky (může být i pálivá), 1/2 lžičky mletého zázvoru, sůl, pepř

Pracovní postup

Povařené houby umeleme na masovém mlýnku, na oleji si zpěníme jemně posekanou cibulku a česnek, přidáme houby, protlak a všechno koření a chvíli za stálého míchání povaříme, rádo se to připaluje. Necháme vystydnout a mažeme na topinky nebo toasty, také je možné posypat sýrem a nechat krátce zapéct pod grilem. Několikrtá jsem ji použila i jako omáčku na těstoviny. Pomazánku lze i naplnit do skleniček a zavařit.

Houby, které je vhodné v receptu použít

Máte tip jaké druhy hub je nejlepší v receptu použít? Dejte nám o tom vědět!

Diskuse

  • Přidat komentář k receptu
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace