Košík: 0,- Kč
Přihlášení
bez zapnutého javascriptu je nutné mít zobrazen tento obrázek
přidat recept

15.8.2013

Houbový " Stroganoff"

Houbový " Stroganoff"

Ingredience

cca 300 g čerstvých či mražených hub ( použila jsem lesní směs a hlívu, lze připravit i ze žampionů ...), 1 cibule, 3PL zakysané smetany, 1PL smetany na vaření, 1PL worcestru, 1PL rajčatového protlaku, 1 kyselá okurka, 1PL kaparů, 1PL čerstvého kopru, špetka cukru, sůl, olej

Pracovní postup

Na oleji zesklovatíme najemno nakrájenou cibuli, poté přidáme houby, osolíme a restujeme, dokud se neodpaří přebytečná tekutina. Pak vmícháme rajčatový protlak, worcestr, pokrájenou okurku a kapary, podlijeme trochou vody nebo vývaru a dusíme cca 10 minut. Promícháme si smetany s trochou omáčky, aby se prohřály a přidáme do pánve. Prohřejeme, dochutíme podle potřeby špetkou cukru a po odstavení přidáme nasekaný kopr. ( Kdo nemá rád kopr, může dát zelenou petrželku. )

Houby, které je vhodné v receptu použít

Máte tip jaké druhy hub je nejlepší v receptu použít? Dejte nám o tom vědět!

Diskuse

  • Přidat komentář k receptu
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace