Košík: 0,- Kč
Přihlášení
bez zapnutého javascriptu je nutné mít zobrazen tento obrázek
přidat recept

15.8.2013

Houbový prášek

Houbový prášek

Ingredience

sušené houby - dobře vysušené, musí šustit

mixér, kutrovač, co kdo má....asi by šel i hmoždíř, ale dělat se s tím ručně do zásoby bych nechtěla :)

Pracovní postup

Houby po částech vsypeme do mixéru a rozdrtíme na prášek. Drobné kousky lze případně prosít, já je tam ale nechávám, jsou zanedbatelné Lze smíchat i se solí, drceným kmínem či polévkovým žlutým kořením a dochutit si podle svého, já ale nechávám samotné a koření pak používám podle daného jídla. Uchovávám ve šroubovací sklenici po celý rok do příští úrody ve skříňce s kořením, podmínkou je použít opravdu dobře proschlé houby a sklenici pořádně zavírat, aby nezvlhly....pak by asi mohlo plesnivět...ale mně se to zatím nikdy nestalo.

Houby, které je vhodné v receptu použít

Máte tip jaké druhy hub je nejlepší v receptu použít? Dejte nám o tom vědět!

Diskuse

  • Přidat komentář k receptu
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace