V kastrole rozpálíme olej a máslo v poměru 1:1 a dohněda orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme 2 stroužky česneku, nakrájené na tenké plátky, necháme rozvonět a přidáme očištěné, pokrájené houby. Promícháme, orestujeme, osolíme, posypeme kmínem, mírně podlijeme, přidáme lisovaný česnek a dusíme, dokud houby nebudou "na skus". Přisypeme kuskus, dobře promícháme, odstavíme z plotýnky a zalijeme vroucím vývarem. Necháme pod pokličkou nabobtnat a vsáknout veškerou tekutinu. Podle potřeby buď přilijeme vývar, nebo - bylo-li ho příliš - necháme krátce odpařit. Dosolíme, dochutíme a přidáme sekanou pažitku nebo petrželku.
Máte tip jaké druhy hub je nejlepší v receptu použít? Dejte nám o tom vědět!
Vrrr! Poslouchám jen registrované a přihlášené uživatele! Pokud mi chcete dávat povely a hlídat nový obsah, tak se přihlaste nebo registruje!