Košík: 0,- Kč
Přihlášení
bez zapnutého javascriptu je nutné mít zobrazen tento obrázek
přidat recept

15.8.2013

Houbovo-kroupové karbanátky

Houbovo-kroupové karbanátky

Ingredience

225g žampionů, 65g suchých krup, 50g tvrdého sýra (eidam, gouda, čedar…), 2 vejce, 1 lžíce sojové omáčky, strouhanka, čestvá petržel, sůl

Pracovní postup

Kroupy uvaříme doměkka a necháme vychladit. Očištěné a velmi drobně pokrájené houby přidáme k uvařeným a vychladlým kroupám. Tvrdý sýr na hrubo nastrouháme, petrželku drobně posekáme. K houbovo-kroupové směsi přidáme sýr, petrželku, vejce a strouhanku. V případě potřeby osolíme a vypracujeme směs, ze které lze vlhkýma rukama tvarujeme karbanátky, které smažíme z obou stran dozlatova. Podáváme v housce se zeleninou nebo s bramborovou kaší.

Houby, které je vhodné v receptu použít

Máte tip jaké druhy hub je nejlepší v receptu použít? Dejte nám o tom vědět!

Diskuse

  • Přidat komentář k receptu
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace