Košík: 0,- Kč
Přihlášení
bez zapnutého javascriptu je nutné mít zobrazen tento obrázek
přidat recept

15.8.2013

Houbové škvarky v másle

Houbové škvarky v másle

Ingredience

250 g másla, 300 g hub, čerstvá zelená petrželka, sůl

Pracovní postup

Máslo si přepustíme (viz. recept na přepuštěné máslo). Houby očistíme a nakrájíme na 1 cm velké kousky. Na pánvi je opékáme na části přepuštěného másla dokud nejsou křupavé - mně to trvalo cca 15 min. Orestované houby vmícháme do zbytku přepuštěného másla, přidáme nasekanou čerstvou petrželku a necháme vychladit a ztuhnout. Podáváme s pečivem a dle chuti posolíme. Dobrou chuť.

Houby, které je vhodné v receptu použít

Máte tip jaké druhy hub je nejlepší v receptu použít? Dejte nám o tom vědět!

Diskuse

  • Přidat komentář k receptu
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace