Košík: 0,- Kč
Přihlášení
bez zapnutého javascriptu je nutné mít zobrazen tento obrázek
přidat recept

15.8.2013

Houbové rizoto s pórkem (po česku)

Houbové rizoto s pórkem (po česku)

Ingredience

200 g rýže, slepičí nebo zelenivý vývar nebo voda + bujonová kostka, 1 PL másla, 1 PL olivového oleje extra virgin, 200 g žampionů nebo jiných tvrdších hub, 3 stroužky česneku, 1/2 menšího pórku, pepř
strouhaný parmazán na posypání

Pracovní postup

Ve vývaru si uvaříme rýži do měkka. Mezi tím si v době varu očistíme houby a na másle spolu s ol. olejem je orestujeme. Přidáme na plátky nakrájený česnek, zarestujeme, opepříme dle chuti a přidáme na kousky nakrájený pórek. Vše zarestujeme a přidáme uvařenou přecezenou rýži. Vše promícháme a ihned podáváme sypané strouhaným parmazánem. Dobrou chut.

Houby, které je vhodné v receptu použít

Máte tip jaké druhy hub je nejlepší v receptu použít? Dejte nám o tom vědět!

Diskuse

  • Přidat komentář k receptu

 

 

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace