Košík: 0,- Kč
Přihlášení
bez zapnutého javascriptu je nutné mít zobrazen tento obrázek
přidat recept

15.8.2013

Houbové ragú

Houbové ragú

Ingredience

olej, 2 strúčiky cesnaku, 250 g šampiňónov alebo aj lesných húb, 4 vajíčka uvarené na tvrdo, 2 dl bieleho vína, solamyl

Pracovní postup

Huby narežeme podľa veľkosti na štvrtiny a orestujeme krátko na oleji. Pridáme cesnak nasekaný na drobno a ešte chvíľku restujeme. Podlejeme vínom, v ktorom sme rozmiešali solamyl. Pridáme na väčšie kocky narezané vajíčka a krátko povaríme. Podávame s dusenou ryžou alebo s veľkými cestovinami.

Houby, které je vhodné v receptu použít

Máte tip jaké druhy hub je nejlepší v receptu použít? Dejte nám o tom vědět!

Diskuse

  • Přidat komentář k receptu

 

 

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace