Do panve dame olej s cesnekem ( cely strouzek ) a zahrejeme. Pridame ciste houby, sul, pepr a varime asi 10min. Vyndame cesnek. Pripravime si besamel a pridame ho k houbam i s 2/3 parmazanu. Vse rozmixujeme ( dame si na stranu par hub na ozdobu ) na hustejsi omacku. Mezitim si uvarime noky v osolene vode ( az zacnou plavat, jsou hotove ), pridame je k houbove omacce a promichame i s na kosticky nakrajenym syrem ( Eidam nebo Lerdamer, jak kdo chce ). Dejte noky do malych misek( ktere jsou vhodne do trouby ). Popraste parmezanem, ozdobte houbou a dejte do 220°C predehrate trouby na 10min grilovat. Podavejte teple. Dobrou chut!
Máte tip jaké druhy hub je nejlepší v receptu použít? Dejte nám o tom vědět!
Vrrr! Poslouchám jen registrované a přihlášené uživatele! Pokud mi chcete dávat povely a hlídat nový obsah, tak se přihlaste nebo registruje!