Košík: 0,- Kč
Přihlášení
bez zapnutého javascriptu je nutné mít zobrazen tento obrázek
přidat recept

15.8.2013

Guláš z václavek

Guláš z václavek

Ingredience

1/2 kg čerstvých kloboučků mladých václavek, 1 cibule, asi 3 dl masového vývaru, 2 lžíce hladké mouky, 2 lžíce kečupu, 2 lžíce másla, 3 stroužky česneku, 1/2 lžičky drceného kmínu, mletá sladká paprika, sůl

Pracovní postup

Kloboučky hub spaříme vařící vodou, necháme vyluhovat, slijeme a nakrájíme. Na másle osmahneme nakrájenou cibuli a česnek, přidáme houby, osolíme, okmínujeme, ochutíme mletou paprikou a dusíme asi 20 minut. Pak odstraníme pokličku a necháme odpařit šťávu. Houby poprášíme moukou, přidáme kečup a po troškách vývar a za stálého míchání povaříme. Podáváme s pečivem nebo s bramborem.

Houby, které je vhodné v receptu použít

Máte tip jaké druhy hub je nejlepší v receptu použít? Dejte nám o tom vědět!

Diskuse

  • Přidat komentář k receptu
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace