Na oleji orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli a přidáme očištěné na větší kousky nakrájené nohy z hřibovitých hub. Restujeme dozlatova cca 10 min. Přidáme na plátky nakrájený česnek a zarestujeme. Přidáme koření, promícháme a ihned zalijeme vývarem, aby nezhořkla paprika. Dusíme asi 10 min., zahustíme jíškou a ještě 10 min. povaříme. Dle chuti dosolíme, já už nesolila - dala jsem víc česneku. Podáváme sypané nakrájenou jarní cibulou. Jako příloha je nejlepší pečivo, ale mohou být i knedlíky, gnocchi nebo těstoviny. Dobrou chuť.
Máte tip jaké druhy hub je nejlepší v receptu použít? Dejte nám o tom vědět!
Vrrr! Poslouchám jen registrované a přihlášené uživatele! Pokud mi chcete dávat povely a hlídat nový obsah, tak se přihlaste nebo registruje!