Košík: 0,- Kč
Přihlášení
bez zapnutého javascriptu je nutné mít zobrazen tento obrázek
přidat recept

15.8.2013

Fazolová pánev

Fazolová pánev

Ingredience

200 g tmavej fazule, 250 g lesných húb ( môže byť aj hliva ), 1 cibuľa, 1 pór, 100 g údenej slaniny, 2 strúčiky cesnaku, 1 paradajka, soľ, ½ lyžičky chilli, 2 lyžice sójovej omáčky, petržlenová vňať

Pracovní postup

Vopred namočenú fazuľu uvaríme. Slaninu narežeme na kocky a rozškvaríme. Orestujeme na nej nadrobno narezanú cibuľu a na kolieska narezaný pór. Pridáme narezané huby, podlejeme troškou horúcej vody, osolíme, pridáme chilli, narezaný cesnak a sójovú omáčku a dusíme 20 minút. Vložíme uvarenú fazuľu a na kocky narezanú paradajku a dusíme ešte 10 minút. Pred podávaním posypeme sekanou vňaťou. Podávame s chlebom.

Houby, které je vhodné v receptu použít

Máte tip jaké druhy hub je nejlepší v receptu použít? Dejte nám o tom vědět!

Diskuse

  • Přidat komentář k receptu
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace