Košík: 0,- Kč
Přihlášení
bez zapnutého javascriptu je nutné mít zobrazen tento obrázek
přidat recept

15.8.2013

Dušená hlíva ústřičná

Dušená hlíva ústřičná

Ingredience

300 g hlívy ústřičné /2 krabičky/
300 g masa /vepřové, kuřecí,..../
4 lžíce olivového oleje
1 lžíce másla
1 lžička kurkumy
1-2 lžičky škrobové moučky
jarní cibulka i s natí
cherry rajčátka
pórek
sójová omáčka
oregáno
pepř
sůl

Pracovní postup

Hlívu a maso si nakrájíme na nudličky, cibulku a pórek na kolečka. Na pánvi rozehřejeme olej s máslem a maso na něm zprudka orestujeme, zakápneme sójovou omáčkou a po chvilce přidáme hlívu, cibulku a pórek, okořeníme kurkumou, solí a pepřem podle chuti. Malinko podlijeme vodou a pod pokličkou dusíme až maso a hlíva změkne. Před dokončením si rozpustíme škrobovou moučku v trošce vody a zahustíme omáčku podle potřeby, přihodíme pár rozkrojených cherry rajčátek a několik lístků oregána. Promícháme, dochutíme a podáváme.

Houby, které je vhodné v receptu použít

Diskuse

  • Přidat komentář k receptu

 

 

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace