Košík: 0,- Kč
Přihlášení
bez zapnutého javascriptu je nutné mít zobrazen tento obrázek
přidat recept

15.8.2013

Černý Kuba

Černý Kuba

Ingredience

15 dkg krupek
30 dkg čerstvých nebo 5 dkg sušených hub
máslo
kmín
cibule
česnek utřený se solí
tlučené nové koření
majoránka

Pracovní postup

Krupky vaříme v trojnásobném množství vody, přidáme tuk a kmín. Na oloupané a nakrájené cibulce podusíme houby. Poté je zalijeme trochou vody a přidáme česnek se solí, tlučené nové koření a drcenou majoránku. Vše podusíme. Zapečení kuby Směs s houbami smícháme s uvařenými krupkami. Ve vymazaném pekáčku pečeme ve vyhřáté troubě dozlatova. Černého kubu můžeme na Štědrý den dobře doplnit bramborovým salátem. Výborný je ale také samotný, dochucený bazalkou nebo doplněný kysaným zelím či okurkou.

Houby, které je vhodné v receptu použít

Máte tip jaké druhy hub je nejlepší v receptu použít? Dejte nám o tom vědět!

Diskuse

  • Přidat komentář k receptu

 

 

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace